Απόψε στις 8.00 θα κλάψουνε "παράθυρα"...


Γιατί το έκανες αυτό, Αλέξη μου;

Πού ακούστηκε στη χώρα του Καστελλόριζου και των Ζαππείων, ο πρωθυπουργός να τηρεί τις δεσμεύσεις του; Τα ύστερα του κόσμου! Καλέστε ασθενοφόρα γρήγορα, γιατί θα έχουμε απόψε πάμπολλες πτώσεις από τα σύννεφα.

Βγήκε σήμερα στη Βουλή, στην ώρα του πρωθυπουργού, ο Αλ. Τσίπρας και προανήγγειλε διαφανή και αδιάβλητο διαγωνισμό για τις συχνότητες και επανέλαβε ότι τα τέλη για τις συχνότητες που ορίζει ο νόμος, και δεν έχουν εισπραχθεί, θα εισπραχθούν.
Δεν φτάνει που πήγε στη Βουλή κοτζάμ πρωθυπουργός, πράγμα που είχαμε ξεσυνηθίσει από τον στυλοβάτη της
δημοκρατίας Σαμαρά, έριξε και κεραμίδα στα αγαπημένα μας κανάλια. Με αγωνία περιμένουμε το βράδυ τα δελτία ειδήσεων, να δούμε δακρυσμένες οθόνες, βαλαντωμένα παράθυρα και σοβαρά ρεπορτάζ για τους πανικόβλητους παράγοντες της αγοράς.
Ελπίζω να υπάρξουν και κάποια καλέσματα για συγκεντρώσεις συμπαράστασης έξω από τα στούντιο, με ρεσό και χαρτομάντιλα φυσικά.
Κάλλιο το 'χω να μου κόψουν το μισθό και της γιαγιάς τη σύνταξη, μη σου πω κι ένα νεφρό να με βάλουν να πουλήσω, παρά να δω να παίρνουν τον τίμιο ιδρώτα των καναλαρχών, των ανθρώπων του (δημόσιου) μόχθου...
Με δάκρυα στα μάτια, αναφωνώ: Κουράγιο Όλγα, κουράγιο Μπάμπη, κουράγιο Γιάννη, κουράγιο Άρη... 

Πηγή: www.left.gr

Σχόλια