Μ. Γλέζος: «Να καταπιούν τη γλώσσα τους όσοι λένε πως είμαι απέναντι από την κυβέρνηση».

Την πλήρη στήριξή του στην κυβέρνηση δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος, μετά από συνάντησή του στις Βρυξέλλες με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Να καταπιούν τη γλώσσα τους, όσοι λένε ότι είμαι απέναντί της», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ορισμένα σημεία υπάρχει διαφορά απόψεων, είπε ο Μ. Γλέζος, αλλά οι όποιες διαφορές θα λυθούν και ξεκαθάρισε: «Δεν ήμουν ποτέ απέναντι στην κυβέρνηση, ούτε τώρα».
Ο κ. Γλέζος εξέφρασε εμπιστοσύνη στην «κυβέρνηση του λαού» και στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «ταυτοποιείται με την ιστορία».
Απαντώντας σε ερώτηση αν συζητήθηκε με τον Πρωθυπουργό το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, είπε ότι το θέμα αυτό θα συζητηθεί στην ώρα του και σχολίασε πως «αντιμετωπίζεται από μερικούς ως άλλοθι απέναντι σε άλλα ζητήματα».

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι είχαν μια ουσιαστική και από καρδιάς συζήτηση και πρόσθεσε ότι ότι ο κ. Γλέζος δεν είναι απλώς ένας ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ένα σύμβολο αγώνων του ελληνικού λαού.
«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο» είπε ο πρωθυπουργός, αλλά δήλωσε αισιόδοξος ότι «θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας, στη λαϊκή εντολή, αλλά και στον όρκο μας να τιμήσουμε αυτούς τους αγωνες και να ξαναδώσουμε στην πατρίδα μας λαϊκή κυριαρχία, ανεξαρτησία και προκοπή».

www.avgi.gr

Σχόλια