Δημοτικό Συμβούλιο: «Χάβρα ιουδαίων».

από: kefalonianews
Έχω παρακολουθήσει πολλές συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου, οι περισσότερες ομολογώ ότι δεν με έχουν ικανοποιήσει, για λόγους που τους έχω εξηγήσει. Πόσο σέβονται τις συνεδριάσεις του Συμβουλίου, το έδειξαν κι αυτή τη φορά: 16.00 μ.μ. ξεκινούσε και είχε πάει 16.30 και οι σύμβουλοι δεν είχαν έρθει.
Αυτή τη φορά όμως, ξεπέρασαν κάθε …. προσδοκία.   Πλέον, βήμα- βήμα, πάνω σε...στέρεες βάσεις  βαίνουν προς την διάλυση, όσο κι αν αυτό φαίνεται  υπερβολικό. Να μου το θυμηθείτε ότι αυτό το Δ.Σ. δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος. Εκτός αν γίνει κα’να θαύμα.
Συνεχώς υπήρχαν αντεγκλήσεις, και διαπληκτισμοί, ο «αντ’ αυτού» μέσα σε μια παραζάλη αλαζονείας και με υπεροψία,
προσπαθούσε να επιβληθεί με τον τρόπο του, προκαλούσε με τη συμπεριφορά του, αρκετοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ειρωνευόντουσαν την αντιπολίτευση και χρησιμοποιούσαν  προσβλητικές εκφράσεις. Αλλά, και της αντιπολίτευσης πολλές φορές η συμπεριφορά τους ανταγωνίζονταν  της πλειοψηφίας.
«Χάβρα ιουδαίων». Στην ημερήσια διάταξη μπήκαν στις «21.45», (περίπου), αφού πρώτα απέσυραν μερικά θέματα από τα 22, φοβούμενοι ότι θα «πιάσουν» το πρωί.
Από το κακό στο χειρότερο πάει αυτό το συμβούλιο.  Ποια θα είναι η συνέχεια; Άγνωστο. Κάποια στιγμή ο Δήμαρχος αναγκάστηκε να παρέμβει και να ζητήσει να πέσουν οι τόνοι ένθεν κι ένθεν. Είναι η δεύτερη φορά που αγανακτεί ο Δήμαρχος με τη συμπεριφορά των συμβούλων.
Θα ήθελα ωστόσο, να εξάρω την συμπεριφορά της Αριστεράς. Λαϊκή Συσπείρωση και ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ, έδωσαν ρεσιτάλ συνέπειας και ποιότητας, μαζί και ο κ. Παρίσης από τους ΦΙΚΟ.

Σχόλια