Μαξίμου: "Αρκετά κ. Σαμαρά παίξατε με τις ζωές των άλλων".

"«..Ντροπή…ανοησίες…ψέματα…βαθιά νυχτωμένος…» είναι μερικές από τις εκφράσεις του κ. Σαμαρά. Του συνιστούμε ψυχραιμία. Το ψέμα πάνω στο οποίο βάσισε την πολιτική του, ότι δηλαδή «δεν υπήρχε εναλλακτικός δρόμος», καταρρέει". Αυτό τονίζουν κυβερνητικές πηγές, απαντώντας σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντώνης Σαμαράς για την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.
"Είναι λογικό αυτό να του προκαλεί πανικό καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με ολόκληρη την κοινωνία αλλά και με το ίδιο του το κόμμα. Δεν μπορεί, όμως, να συνεχίσει να λειτουργεί ως «αντιπροσωπεία» ενός μηχανισμού, της
τρόικας, τα κεντρικά γραφεία της οποίας έβαλαν λουκέτο και ξέχασαν να την ειδοποιήσουν!" παρατηρούν οι ίδιες πηγές.
"Θα πρέπει, μάλιστα, να στηρίξει την πρόταση της κυβέρνησης για εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια προκειμένου να διερευνηθούν οι πολιτικές ευθύνες όλων όσων έπαιξαν ρόλο στη χρεοκοπία της χώρας. Και εκεί θα λογοδοτήσει όπως λογοδότησε και στις 25 Γενάρη" σημειώνουν.

"Αρκετά κ. Σαμαρά παίξατε με τις ζωές των άλλων…" τονίζουν ακόμη οι πηγές του Μαξίμου, ενώ σε υστερόγραφό τους υπενθυμίζουν με νόημα ότι σήμερα, 28 Φεβρουαρίου, είναι "η μέρα που, κατά τον κ. Σαμαρά, θα κατέρρεαν τα πάντα…".
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ο Αντ. Σαμαράς είχε υποστηρίξει ότι ο Αλ. Τσίπρας "θα έπρεπε να ντρέπεται". Ο πρώην πρωθυπουργός ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται μεγαλύτερη παράταση από τη δίμηνη που ο ίδιος είχε ζητήσει "γιατί μας ξαναβάζει σε μνημόνιο" και ότι η συμφωνία- "γέφυρα" είναι "το επόμενο μνημόνιο".
www.avgi.gr

Σχόλια