"Δεν κάνουμε πίσω". Ραντεβού στις πλατείες την Κυριακή.

Νέο παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια θα στείλουν χιλιάδες Έλληνες πολίτες την Κυριακή, παραμονή του κρίσιμου Eurogroup, που δίνουν ραντεβού, μέσω social media, στις 4 το απόγευμα στο Σύνταγμα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Με κεντρικό σύνθημα "Δε μασάμε στους εκβιασμούς – Δεν κάνουμε πίσω – Θα νικήσουμε", η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης".
Ακολουθεί το νέο κάλεσμα για την Κυριακή 15 Φλεβάρη:
"Ήδη οι μεγάλες κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού, αλλά και οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε πόλεις του εξωτερικού αποτελούν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί στην προσπάθεια της κυβέρνησης.
Η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης.
Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη!
Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.
Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.
Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.
Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.
Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.
Συνεχίζουμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση.
Θα νικήσουμε!

Σχόλια