Ανακοίνωση για τις μετακινήσεις ετεροδημοτών από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Μετά την πρώτη μας ανακοίνωση για τις διευκολύνσεις προς τους ετεροδημότες που επιθυμούν να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στα νησιά μας, τα γραφεία μας έγιναν αποδέκτες ενός μεγάλου κύματος ενθουσιασμού και συμμετοχής ως προς την πανελλαδική προσπάθεια που γίνεται  για την Ανατροπή της αντιλαϊκής κυβέρνησης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά στρώματα, επιθυμούν με όλες τους τις δυνάμεις να συμβάλλουν στην προοπτική της Ελπίδας που φέρνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α..

Γι’ αυτό το λόγο, εμείς συνεχίζουμε να παρέχουμε διευκολύνσεις προς όλους τους ετεροδημότες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, με ίδια μέσα, χωρίς χρηματοδότες αλλά με τις προσφορές των μελών μας. Για περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 26710 23828 και 210 323 9841 σε Αργοστόλι και Αθήνα αντίστοιχα.

Όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες να γίνουμε μέρος αυτής της Εθνικής προσπάθειας! Να κλείσουμε όλοι μαζί τα μνημόνια στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, και να προχωρήσουμε μπροστά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας! Με Αξιοπρέπεια, με Υπερηφάνεια, με την αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που θα προκύψει στις 25 του Γενάρη!

Το γραφείο τύπου

Σχόλια