ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλλονιάς: Μήνυμα Ελπίδας και Νίκης.


Μήνυμα Ελπίδας και Νίκης!
Επανάσταση στην κάλπη.
Αυτή η Κυριακή θα είναι η μεγάλη γιορτή για το σύνολο της κοινωνίας νησιών μας.
Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε. Για τη ζωή μας πριν απ΄όλα. Για το μέλλον μας. Αυτή την Κυριακή αλλάζουμε τη σελίδα. Απαντάμε σε όσους όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι η αποτυχημένη τους πολιτική ήταν αναγκαστικός μονόδρομος. Σε όσους, μπροστά στη διαφαινόμενη αποδοκιμασία τους στην κάλπη, επιστράτευσαν το φόβο, τον εκβιασμό, την απειλή, την κινδυνολογία, το ψέμα.
Από τη Δευτέρα, απαντάμε, ως λαός και ως κοινωνία, αντιμετωπίζοντας τις αιτίες που διαιωνίζουν την κρίση στην οποία θέλει νας μας καταδικάσει η κυβέρνηση που αποχαιρετάμε. Διασφαλίζοντας την κοινωνική δικαιοσύνη, τη βιώσιμη ανάπτυξη στο πλαίσιο της κοινωνικής οικονομίας της αγοράς, τη Δημοκρατία στη λειτουργία του κράτους
Η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση όλου του λαού, με επεξεργασμένο σχέδιο, είναι έτοιμη από τις πρώτες κιόλας μέρες να δώσει το δικό της διαφορετικό στίγμα και δείγμα γραφής για το νέο τρόπο και το νέο περιεχόμενο της διακυβέρνησης.
Για να βγάλουμε τη θηλειά της λιτότητας από κάθε Έλληνα. Για να εγγυηθούμε την αξιοπρέπεια στη ζωή όλων των Ελλήνων. Για να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας. Για να μην υπάρχει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό. Για να υπάρχει μία δίκαιη φορολογία, με αφορολόγητο 12.000 ευρώ, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και αντικατάσταση από έναν φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Για να τελειώσουμε με τη διαπλοκή.
Για να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση
Όλοι μαζί να στείλουμε το ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή με λυμένα χέρια !!!!!!

Σχόλια