Εσύ ποιο ΠΑΣΟΚ προτιμάς σήμερα;


Μετά και την ίδρυση του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. του Παπανδρέου, όποιος νιώθει νεοφιλελευθεροκεντρώος βρίσκεται σε απίστευτα διλήμματα... 
"Απ' το ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ ποιο να διαλέξω;" θα μπορούσε να είναι το νέο ελαφρολαϊκό άσμα που θα σιγοψυθύριζαν οι "υπέυθυνοι" νεοφιλελέ της χώρας. Αλλά πού τέτοιο χιούμορ...
Το αυτό ισχύει και για τους δημοσκόπους. Αν διέθεταν το αναλογούν με τις περιστάσεις και την πολιτική συγκυρία χιούμορ, αλλά και ψήγματα ειλικρίνειας, θα περιελάμβαναν μια ερώτηση στις έρευνές τους του τύπου "Εσείς ποιο ΠΑΣΟΚ προτιμάτε;".
Θα μπορούσαν επίσης να κυκλοφορήσουν και ανάλογα τεστ προσωπικότητας:
  • Είστε τύπος παραδοσιακός, σας αρέσει ο ήλιος, τα πράσινα λαχανικά, ξεχνάτε εύκολα και τυφλώνεστε από την ηλιακή ακτινοβολία, συνηθίζετε να μιλάτε όταν τρώτε; ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΠΑΣΟΚ!
     
  • Αγαπάτε τις πέστροφες, λατρεύετε το υγρό στοιχείο, ξέρετε να δολώνετε και διαθέτετε είδη ψαρικής, έχετε θαυμάσει τον Βέγγο να απαγγέλλει το "ήσυχο, ήσυχο το ποταμάκι" και σας άρεσε, τρελαίνεστε για τα τρεχουμενα νερά και τα βατράχια; ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ ΠΑΣΟΚ!
  • Κυλιέστε στους αγρούς όπως η Λόρα στο "Μικρό σπίτι στο Λιβάδι", είσαστε τύπος ρομαντικός και λουλουδοφόρος, λατρεύετε τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια, τα μπουμπούκια και ιδίως τα κοτσάνια, σιγοψιθυρίζετε το "σε πότισα ροδόσταμο, με πότισες φαρμάκι"; ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚ - ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. και δεν το ξέρετε.
www.left.gr

Σχόλια