Εθνική εναντίον Εθνικής!!



Μια ιδιαίτερη φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης πριν την αναχώρηση της Εθνικής μας ομάδας για την Λισαβόνα και το φιλικό με την Πορτογαλία (31/5).. 
Η εθνική του Φερνάντο Σάντος θα συναντήσει στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου την γαλανόλευκη πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 του Ότο Ρεχάγκελ!
Η φιλική αναμέτρηση θα είναι η τελευταία επί ελληνικού εδάφους για την ομάδα που θα μας
εκπροσωπήσει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και παράλληλα μια τιμή για τους παίκτες που κατέκτησαν την Ευρώπη πριν από δέκα χρόνια.
Με την αύρα των νικητών δηλαδή η Εθνική μας ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους και θα αναχωρήσει για τα υπόλοιπα φιλικά και για την τελική φάση του Μουντιάλ.
Το πρώτο φιλικό της Εθνικής θα γίνει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 5 Μαρτίου με αντίπαλο τη Νότια Κορέα (19.00) και μετά το οικογενειακό φιλικό ακολουθεί αυτό με την Πορτογαλία στις 31 Μαΐου στη Λισαβόνα.
Τα δύο τελευταία παιχνίδια προετοιμασίας της Εθνικής θα γίνουν στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.
Στις 3 Ιουνίου θα γίνει το φιλικό με την Νιγηρία και στις 6 Ιουνίου εκτός απροόπτου αντίπαλος θα είναι η Βολιβία. Μετά από την Αμερική η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για την Βραζιλία.

Πηγή: sport 24 

Σχόλια