AYΣTHPΩΣ ...AKATAΛΛHΛON...


αναδημιοσίευση από: www.kefalonianmantata.gr 
Φοβερό, ανεπανάληπτο και ...αυστηρώς ακατάλληλον επεισόδιο έγινε χθες το βράδι στο Δημοτικό Μέγαρο, με πρωταγωνιστές τους αντιδημάρχους Ελειού-Πρόννων κ. Βασίλη Καμπίτση και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σπυρονικόλα Σολωμό, τους οποίους, ως γνωστόν, χωρίζει αβυσσαλέο μίσος.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ενώ χθες βράδι συνεδρίαζε στο Μέγαρο η Παράταξη της πλειοψηφίας, ο κ. Καμπίτσης έθεσε ενώπιον όλων θέμα για τον κ. Σολωμό ότι κάνει διάφορες προσβλητικές κινήσεις εναντίον του και επιπλέον προωθεί έργα στη Δημοτική Ενότητα ευθύνης του, αγνοώντας τον.
Εκείνη τη στιγμή έγινε κάτι που ξεπερνάει και την ανθρώπινη φαντασία!
O κ. Σολωμός σάλταρε πάνω στο οβάλ γραφείο του έκπληκτου δημάρχου κι’ από κεί, αφού
...κατέβασε τα παντελόνια του, απείλησε με διάφορες προσβλητικές εκφράσεις τον κ. Καμπίτση, προσπαθώντας παράλληλα να του επιτεθεί!
Επακολούθησε πανδαιμόνιο με σκηνές απείρου κάλλους και όλοι οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά τον έναν από τον άλλο αντιδήμαρχο, ώστε να μην επικρατήσουν άλλες πρωτοφανείς σκηνές.
Στη συνεδρίαση, που ...κάθε άλλο παρά σε συνεδρίαση εξελίχθηκε, εκτός τους δύο πρωταγωνιστές του …«αυστηρώς ακατάλληλο διά ανηλίκους επεισοδίου», παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Βαγγέλης Κεκάτος, Βαγγέλης Θεοφιλάτος, Αθηνά Αυγουστάτου, Σπύρος Ματιάτος και Μάκης Βαγιωνίτης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Ανουσάκης, ο πρόεδρος της Διαδημοτικής κ. Αγγελος Γαλάτης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγελος Κωνσταντάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Σπύρος Κουνάδης, ο εντεταλμένος δ. σύμβουλος Σάμης κ. Θεοτόκης Καβαλιεράτος και οι δ.σ. κ.κ. Νίκος Παπαδάτος, Διονύσης Κοκόσης και Παναγής Ρασσιάς.
Η συνεδρίαση της Παράταξης, άρχισε στις 2 το μεσημέρι και τελείωσε, περίπου στις 8:30’ το βράδι.
• Μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Παράταξης, και υπό το βάρος του ένθερμου και …«ακατάλληλου επεισοδίου» στο Μέγαρο, πολλά μέλη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» υπό το δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση και συμπεριλαμβανομένων των αντιδημάρχων κ.κ. Βασίλη Καμπίτση και Σπυρονικόλα Σολωμού, συνέφαγαν στο Palazzino!
Στο τραπέζι συμμετείχαν επίσης οι κ.κ. Μάκης Βαγιωνίτης, Σπύρος Ματιάτος, Αθηνά Αυγουστάτου, Αγγελος Γαλάτης, Αγγελος Κωνσταντάκης, Βαγγέλης Κεκάτος και Νίκος Παπαδάτος.

Σχόλια