Σε καθεστώς διάλυσης η Δημόσια Τηλεόραση...


Κωμικοτραγικές καταστάσεις επικρατούν στην ΔΤ του Παντελή Καψή. Μετατέθηκε για την ερχόμενη Τρίτη η συζήτηση για την τροπολογία που θα περιελάμβανε και τις ανανεώσεις των συμβάσεων όσων δουλεύουν στην ΔΤ, ουσιαστικά διαλύοντας μέχρι
νεωτέρας το μόρφωμα της ΔΤ, αφού το σύνολο όσων εργάζονται στην ΔΤ ολοκληρώνουν αύριο, όπως αναφέρουν οι συμβάσεις που έχουν υπογράψει, τις υποχρεώσεις τους με τη ΔΤ.

Μετά την Κυριακή δεν έχει κανένας δικαίωμα από το σύνολο των συμβασιούχων να προσφέρει εργασία καθώς η σύμβαση του θα έχει χρονικά ολοκληρωθεί. Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατό να βγουν ειδήσεις, αλλά και εκπομπές καθώς το σύνολο των εργαζομένων από αύριο παύει να έχει σύμβαση.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα κληθούν να δουλέψουν το Σαββατοκύριακο αρκετοί από αυτούς που έληξαν οι συμβάσεις τους. Κάτι τέτοιο όμως θα θεωρείται παράνομο και θα υποκύπτει στο καθεστώς της μαύρης εργασίας, όχι ότι η κυβέρνηση θα προβληματιστεί ιδιαίτερα, αφού όπως αποκάλυψε και ο πρώην Υπουργός πολιτισμού, δεν έγιναν λίγες παρανομίες στο ζήτημα της ΕΡΤ και της ΔΤ.

πηγή: www.periodista.gr

Σχόλια