Η απορία του Σαββατοκύριακου στην Κεφαλονιά: Γιουχαΐστηκε ή όχι ο Δήμαρχος στο στάδιο;

Μια δημοσίευση του kefaloniapress που οδήγησε το Δήμο Κεφαλονιάς να εκδώσει δελτίο τύπου ως απάντηση, αποτελεί το σημερινό θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kefaloniapress, στην χθεσινή παράσταση για το Μίκη Θεοδωράκη στο γήπεδο του Αργοστολίου, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες κατά του δημάρχου, που όπως αναφέρεται δεν έχουν καταγραφεί ξανά στο νησί μας σε τέτοιο βαθμό.

Το δελτίο τύπου του Δήμου Κεφαλονιάς αμφισβητεί αυτή την εκτίμηση και τη χαρακτηρίζει αποκύημα φαντασίας.

Με τόσο κόσμο να βρίσκεται στον χώρο αυτό (περίπου 2.500), λογικά η απάντηση θα δοθεί από στόμα σε στόμα έτσι κι αλλιώς.


Διαβάστε εδώ την ανάρτηση του kefaloniapress:

http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=41926&Itemid=152



και την απάντηση από το Δήμο Κεφαλονιάς:

“Όνειρα και παραισθήσεις θερινής νυκτός”…


Tα περί δήθεν "αποδοκιμασιών και γιουχαϊσμάτων κατά την συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη εις βάρος του Δημάρχου Κεφαλονιάς "αποτελούν αποκυήματα φαντασίας αρρωστημένων ανθρώπων"
Μολονότι δεν έχουμε καμία διάθεση μέσα στον δεκαπενταύγουστο να ασχολούμαστε με τις γνωστές εμμονές συγκεκριμένων προσώπων και τον γνωστό διαδικτυακό “οχετό” παραπληροφόρησης, σημειώνουμε απλά για την αποκατάσταση της αλήθειας τα εξής:
1. Tα περί δήθεν “αποδοκιμασιών και γιουχαϊσμάτων κατά την συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη εις βάρος του Δημάρχου Κεφαλονιάς “αποτελούν αποκυήματα φαντασίας αρρωστημένων ανθρώπων κάτι για το οποίο είναι μάρτυρες οι χιλιάδες άνθρωποι που παρευρίσκονταν στο γήπεδο Αργοστολίου. Καλούμε όποιον ισχυρίζεται το αντίθετο να δημοσιεύσει σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει καθώς τα σχετικά δημοσιεύματα είναι προϊόντα νοσηρής φαντασίας και “ευσεβών πόθων”.
2. Επειδή κάποιοι “διαδικτυακοί φωστήρες” προφανώς σκοπεύουν εν όψει προεκλογικής περιόδου να οργανώσουν μηχανισμό παραπληροφόρησης καλούμε τους δημότες να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί με δημοσιεύματα τέτοιου “ήθους και ποιότητας”… Οι Δήμαρχοι αναδεικνύονται από την κάλπη κι όχι από χαλκεία ψευδών ειδήσεων.
Εκ του Γραφείο Τύπου

Σχόλια