Στο λιμάνι τελικά το πανηγύρι του Σωτήρος για πρώτη φορά στα χρονικά. Πλατεία τέλος!!!

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, φαίνεται ότι οριστικοποιήθηκε η απόφαση για μεταφορά του ετήσιου πανηγυριού του Σωτήρος στις 6 Αυγούστου στο νέο λιμάνι του Πόρου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση επιτυχίας του πανηγυριού στη νέα θέση διεξαγωγής του, ανοίγει ο δρόμος για να καθιερωθεί σε αυτό το σημείο βάζοντας έτσι οριστικό τέλος στο ρόλο της πλατείας του Πόρου ως αδιαμφισβήτητου τόπου διεξαγωγής εκδηλώσεων τέτοιου είδους.


Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έφθασε στο αποκορύφωμά του, το φαινόμενο της εγκατάλειψης του Πόρου ΚΑΙ στο πεδίο αυτό. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν διεξήχθη ούτε μια εκδήλωση για να τονωθεί η κίνηση. Το τελειωτικό χτύπημα ήταν ακόμα και η μεταφορά του πανηγυριού του Σωτήρα.

Πέρα από τις δεδομένες ευθύνες των επαγγελματιών, απορία όλων είναι τι έκανε όλο το χειμώνα το τοπικό συμβούλιο Πόρου και ο προηγούμενος αντιδήμαρχος ώστε να παρουσιάζει ο Πόρος αυτή την απαράδεκτη εικόνα πλήρους ερημοποίησης και εγκατάλειψης, χωρίς να μπορεί να διοργανωθεί τίποτα απολύτως. 

Σχόλια