Πόρος: Υπάρχει απλή και ανέξοδη λύση για την σπασμένη μπασκέτα στην πλατεία.

Φωτογραφία από το Porosnews
Πολύς θόρυβος γίνεται για την εικόνα με τη σπασμένη μπασκέτα στην πλατεία του Πόρου. Όπως πολλοί επισημαίνουν, αν ήταν αυτό το πρόβλημα της περιοχής θα ήταν όλα πολύ καλά στην περιοχή μας. Όμως είναι θέμα αρνητικού συμβολισμού μέσα στο κέντρο του Πόρου, σε ένα χώρο που απευθύνεται στη νεολαία, επί τόσους μήνες να μην μπορεί να επιδιορθωθεί κάτι τόσο απλό.

Φυσικά οι πολίτες έχουν πάψει να περιμένουν το παραμικρό από το αυτοαπαξιωμένο τοπικό συμβούλιο Πόρου. Ο αντιδήμαρχος Βασίλης Καμπίτσης παρέλαβε μια δημοτική ενότητα στα όρια της διάλυσης και λογικό είναι να μην έχει χρόνο για τέτοια πράγματα.

Όμως υπάρχει λύση και σχετικά εύκολη στο πρόβλημα αυτό, χωρίς να ξοδευτούν χρήματα:

Οι δυο μπασκέτες στο κοινοτικό κατάστημα Πόρου, στο χώρο που έχει μετατραπεί σε σταθμό διαφόρων οχημάτων στην είσοδο του Πόρου, δεν χρησιμοποιούνται καθόλου πλέον. Τα ταμπλό σε αυτές τις μπασκέτες είναι ακριβώς το ίδιο νούμερο/μέγεθος με το σπασμένο ταμπλό στην πλατεία. Είναι μια εργασία απλή για ένα ανειδίκευτο εργάτη να αφαιρεθεί ένα ταμπλό από τις μπασκέτες στο κοινοτικό κατάστημα και να αντικατασταθεί στην πλατεία. Ελπίζουμε ο νέος αντιδήμαρχος να το βάλει στο πρόγραμμά του, ειδικά τώρα που μπαίνει Αύγουστος και πλήθος νέων παιδιών θα γεμίσουν την πλατεία του Πόρου.

Σχόλια