Θρίλερ με δυο παιδιά στην Ηλεία. Έπεσαν σε αρδευτικό κανάλι του ποταμού Αλφειού;

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή του Στρεφίου στην Ηλεία, καθώς έχουν εξαφανιστεί δύο ανήλικα αδέρφια. Μάλιστα υπάρχει φόβος πως τα δύο παιδιά πνίγηκαν σε αρδευτικό κανάλι, ενώ ο πατέρας τους κατήγγειλε πως τα έριξε σε αυτό η μητριά του.

Τα δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία, ηλικίας 4 και 9 ετών, εξαφανίστηκαν στην περιοχή του Στρεφίου την οποία «χτενίζουν» ήδη αστυνομία και πυροσβεστική,
ενώ οι γονείς τους με απόγνωση παρακολουθούν την επιχείρηση. Οι φόβοι πως έπεσαν στο κανάλι ενισχύθηκαν από τα ίχνη λάσπης από τα χέρια τους, τα οποία βρέθηκαν στην άκρη της κεντρικής αρδευτικής διώρυγας του Αλφειού, όπως αναφέρει το ilialive.gr.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η καταγγελία του πατέρα των παιδιών στους αστυνομικούς, έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση. Εκείνος φέρεται να δήλωσε πως η μητριά του πέταξε τα δύο αδέρφια μέσα στο κανάλι, γιατί δεν τα ήθελε. Υπό διερεύνηση είναι όλα τα ενδεχόμενα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται στις δύο πλευρές του καναλιού.

Ηδη ζητήθηκε η διακοπή της παροχής νερού από τον ποταμό, προκειμένου να πέσει η στάθμη στην αρδευτική διώρυγα ώστε να διευκολυνθεί το έργο των δυνάμεων που αναζητούν τα δύο παιδιά.


Πηγή: Θρίλερ με δύο παιδιά που αναζητούνται στην Ηλεία – Φόβοι πως πνίγηκαν σε αρδευτικό κανάλι | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/116883#ixzz2aebiHLvQ

Σχόλια