Έκτακτο από IonianPress: ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΕΛΕΙΟ - ΠΡΟΝΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ!

Αντί να μαζεύουμε υπογραφές για να γίνει κάποιο έργο ή για να μη φύγει το αστυνομικό τμήμα, οι υπογραφές μαζεύονται για να μείνει στη θέση του ο αντιδήμαρχος! Έχει πιο χαμηλά;


από το ionianpress
Οταν ο Δήμαρχος τα "βλέπει" σκούρα γιατί έχει ταξει πολλά σε πολλούς, ε, τότε έχει πλάκα η ιστορία και εμείς περιμένουμε την εξέλιξή της με μεγάλο ενδιαφέρον!
Στον Ελειό και τους Πρόννους, για παράδειγμα, είχε υποσχεθεί στον Βασίλη Καμπίτση την αντι-δημαρχία, για τούτη τη τελευταία περίοδο! Κάτι όμως που ούτε ν' ακούσει δεν θέλει ο ήδη αντιδήμαρχος ΣΠ. Σολωμός!

Τι να κάνει ο Δήμαρχος λοιπόν; ΑΠ΄οτη μια διαβεβαιώνει τον Καμπίτση πως θα τον κάνει αντιδήμαρχο- βρέξει- χιονίσει κι' από την άλλη έχει βάλλει τον Σολωμό να μαζεύει..υπογραφές από τον κόσμο(του) πως δήθεν "ο λαός της περιοχής δεν θέλει τον Καμπίτση για Δήμαρχο"!
Δεν ξέρουμε πως πάει αυτή η... συλλογή υπογραφών, αλλά ότι και να έχει γίνει, αύριο πρέπει να γίνει η αλλαγή. Δεν γνωρίζουμε το όριο των... υπογραφών που αποφάσισαν πως χρειάζεται για να "φαγωθεί" ο Καμπίτσης!   Ο Βασίλης όμως, είναι ήδη έξαλλος και στέλνει μηνύματα, δεξιά κι' αριστερά, πως έτσι και δεν γίνει αντιδήμαρχος θα βγούνε πολλά στη φόρα! Και για τον Σολωμό και για πολλά άλλα..
΄¨Εχει μεγάλη πλάκα τελικά να είσαι Κεφαλονίτης...

Σχόλια