Δυστυχώς μόνιμη προτεραιότητα η πρωτεύουσα για τον Καλλικρατικό Δήμο Κεφαλονιάς.

Συμπολίτευση και αντιπολίτευση πρέπει επιτέλους να ασχοληθούν και με την περιφέρεια του νησιού! 

Στην περιοχή μας και στην υπόλοιπη Κεφαλονιά πολύ σοβαρά προβλήματα δυσκολεύουν την ζωή των κατοίκων και την επιβίωση των επιχειρήσεων, όμως αύριο Παρασκευή θα γίνει κατεπείγουσα συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου για τις... καρέκλες και τα τραπέζια στην πλατεία του Αργοστολίου!!!


Δε λέμε, απαραίτητο να συζητηθεί και αυτό το θέμα ειδικά αφού έχει εμπλακεί και η δικαιοσύνη στη διαδικασία, αλλά στην υπόλοιπη Κεφαλονιά δεν υπάρχουν κατεπείγοντα θέματα προς συζήτηση από αυτό το δημοτικό συμβούλιο;

Σε λίγο θα πρέπει να θεωρούνται τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Βαλλιάνου, πιο σημαντικά από τους ανθρώπους που ζουν εκτός Αργοστολίου; Είναι πολύ λανθασμένη η εικόνα που δίνει η αυτοδιοίκηση, ασχολούμενη επιμόνως με θέματα που αφορούν την κοινωνία του Αργοστολίου αποκλειστικά και δεν επηρεάζουν σε τίποτα τη ζωή των κατοίκων στην υπόλοιπη Κεφαλονιά. Μέχρι πότε;

η πρόσκληση για το αυριανό δημοτικό συμβούλιο:

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση, ( 30η συνεδρίαση) στο Δημοτικό κατάστημα (Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου) στις 28 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 προκειμένου να συζητηθoύν τα παρακάτω θέματα :
1. Οριοθέτηση κοινοχρήστων χώρων για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στη πλατεία Βαλλιάνου πόλεως Αργοστολίου ( αρ. 85/13 αποφ. ΕΠΟΙΖΩ)
ΕΙΣ: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
2. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει καλοκαιρινής περιόδου 2013 στο κέντρο της πόλης Ληξουρίου. (αρ. 70/13 αποφ ΕΠΟΙΖΩ).
ΕΙΣ: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
Το θέματα είναι κατεπείγοντα διότι έχει ξεκινήσει η θερινή τουριστική περίοδος και επιβάλλεται άμεσα η τακτοποίησή τους για λόγους εύρυθμης λειτουργίας των πόλεων του Δήμου μας.

Σχόλια