Ένα άρθρο κεραυνός! Ωμή και κυνική ομολογία Γιώργου Μηλιαρέση: Αποτύχαμε σε όλα!

Άρθρο ενημέρωσης (link) του κοινού με απολογισμό της μέχρι τώρα δράσης της αυτοδιοίκησης στον Πόρο δημοσιεύθηκε χθες στο kefaloniapress από τον τοπικό σύμβουλο Πόρου κ. Γιώργο Μηλιαρέση.

Λίγο-πολύ το νόημα του κειμένου είναι ότι από όσα είχε κατά νου ως απαραίτητα για τον Πόρο ο κ. Μηλιαρέσης, δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα και μάλιστα το ομολογεί! 

Πραγματικά χρειάζεται πολιτικό θάρρος και δύναμη ψυχής να ενημερώνεις τους πολίτες ότι ως υπεύθυνος για όλα αυτά που περιγράφεις δεν έχεις κάνει παρά ελάχιστα.

Υποβάθμιση, μαρασμός, αποκλεισμοί, έριδες και άνιση μεταχείριση είναι μερικές από τις εκφράσεις που ο ίδιος ο κ. Μηλιαρέσης χρησιμοποιεί προκειμένου να περιγράψει την πορεία της Καλλικρατικής αυτοδιοίκησης στον Πόρο.

Ως μόνη επιτυχία παρουσιάζει ότι αντί για μουσείο στον Πόρο κατάφεραν να δημιουργήσουν... μαυσωλείο, κάτι που αναμφισβήτητα πρέπει να τους αναγνωριστεί μιας και δηλώνουν περήφανοι για αυτό! 

Το μόνο από όσα έργα αναφέρει το άρθρο και όντως έχει γίνει(;) είναι η επισκευή της γέφυρας στο Βόχινα. Ούτε καν η αντικατάστασή της δηλαδή. Αποφασίστε όμως κύριοι της αυτοδιοίκησης: 
- Ο ένας λέει ότι ήταν νερουλό το τσιμέντο.
- Ο άλλος λέει ότι η γέφυρα έχει σοβαρό πρόβλημα.
- Ο κ. Μηλιαρέσης λέει τώρα ότι η γέφυρα ''έκοψε τον Πόρο στη μέση'', είναι ημιτελής, επικίνδυνη και υποβαθμίστηκε από αντοχής 32 τόνων σε 18!!!

Για σταθείτε γιατί πραγματικά δε σας προλαβαίνουμε!
Τι από όλα αυτά ισχύει; Ο ίδιος ο κ. Μηλιαρέσης δεν δήλωνε ότι είδε ένα όνειρο ζωής να γίνεται πραγματικότητα κατά την περίοδο επισκευής της γέφυρας;; Το μετάνιωσε τελικά ή κόπηκε το όνειρο στη μέση; Ποιος τον ξύπνησε από αυτό το όνειρο; Ποιος; Έλα ντε...

Το μόνο που γράφει τελικά ο κ. Μηλιαρέσης και έχει κάποιο νόημα για την περιοχή είναι ότι πρέπει να γίνει η αλλαγή αντιδημάρχου που ο ίδιος προεξοφλεί ως δεδομένη...

Σχόλια