Καριέρα στον κινηματογράφο αρχίζει ο πιο κατσούφης γάτος του κόσμου (βίντεο).


Η Grumpy Cat, η σιαμέζα γάτα που είναι μονίμως μουτρωμένη και έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο μεγάλη σταρ του Διαδικτύου, ετοιμάζει... βαλίτσες για το Χόλιγουντ, καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινία, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της Μπεν Λάσις.


Η γάτα, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι «Σος Ταρτάρ», έγινε γνωστή πριν ένα χρόνο όταν ο αδελφός της «μαμάς» της, Ταμπάθα Μπούντεσεν, ανέβασε μία φωτογραφία της στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Reddit.



Η ταινία θα είναι παραγωγής της Broken Road Productions, η οποία υπογράφει μεταξύ άλλων την κωμωδία του 2011 με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σάντλερ, Τζακ και Τζιλ.



Η μόνιμα «θυμωμένη» έκφραση της διάσημης γάτας ενέπνευσε μία σειρά από σχόλια, αστείες ατάκες και φωτογραφίες επεξεργασμένες στο Photoshop που αναρτώνται σε σελίδες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.



Η σελίδα της στο Facebook έχει περισσότερα από 850.000 likes και το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί στο YouTube έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 10 εκατομμύρια επισκέπτες.



Η Grumpy Cat είναι ήδη εξοικειωμένη με τις κάμερες αφού έχει εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης Good Morning Americaκαι στο τοκ-σόου του Άντερσον Κούπερ στο CNN, Anderson Live.





http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231251238

Σχόλια