Γιάννης Μαρούλης: Θα κατασκευαστεί η πίστα Φόρμουλα Ένα στη Χαλανδρίτσα Αχαϊας.

Διαβεβαιώσεις αλλά και καυστικές παρεμβάσεις είχε η γενική συνέλευση των μετόχων της Αυτοκονητοδρόμιο Α.Ε. στην Πάτρα, παρουσία του στρατηγικού επενδυτή Ιωάννη Μαρούλη, ο οποίος έδωσε διαβεβαιώσεις για την κατασκευή του αυτοκινητοδρομίου.

Ο κ. Μαρούλης ανακοίνωσε ότι μετά την ένταξη του έργου στον Αναπτυξιακό Νόμο, θα προχωρήσει σε συνεργασία με το νέο Δ.Σ.  στη σύνταξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου, ώστε η επένδυση να είναι βιώσιμη. Εξήγησε ότι σε πρώτη φάση θα κατασκευαστεί το 50% του έργου και λίγα χρόνια μετά θα ολοκληρωθεί.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ευάγγελος Φλωράτος τόνισε πως μαζί με τον κ. Μαρούλη θα κάνουν όποιες ενέργειες είναι απαραίτητες για να εξασφαλιστή η επιπλέον χρηματοδότηση για να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου. Παραδέχτηκε ότι έχουν αγώνα μπροστά τους, "αλλά θα το παλέψουμε" ανέφερε.

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του  Μάρκου Καπετανάκη, ο οποίος και είχε αποχωρήσει από το 2006, καθώς άσκησε δριμεία κριτική στα πεπραγμένα και εξέφρασε την αγωνία του για τη βιωσιμότητα του έργου.

Παράλληλα κατά τις χθεσινές αρχαιρεσίες αναδείχθηκε και το νέο 11μελές Δ.Σ. το οποίο απαρτίζουν οι Ε. Γαρμπής, Ι. Δημαράς, Θ. Δούρος, Μ. Καπετανάκης, Θ. Καρπής, Π. Μαρλαφέκας, Π. Μυλωνάκος, Χ. Πετρόπουλος, Ε. Φλωράτος, Π. Χελάς και Γ. Αλεξόπουλος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Σχόλια