Σε άθλια κατάσταση το γήπεδο ποδοσφαίρου στα Τζαννάτα. Βοτανικός κήπος ο χλοοτάπητας.


Όλη η Κεφαλονιά στηρίζει το ΝΟΑ στο πόλο και μακάρι να βρεθούν κάποιοι οικονομικοί πόροι και πάλι από το Δήμο Κεφαλονιάς για να ενισχυθεί και να παίξει στην Ευρώπη. Όμως πρώτα ας δοθούν τα στοιχειώδη για την βασική αθλητική υποδομή της Κεφαλονιάς. Έστω του "Υπόλοιπου Κεφαλονιάς" (κατά το Υπόλοιπο Αττικής) εκτός Αργοστολίου, αφού ''υπολείμματα'' κατάντησε να είναι η περιοχή μας...

Παλαιότερη φωτογραφία του γηπέδου, όταν ήταν ακόμα πράσινο.
Μακριά από τη δημοσιότητα και τις... φωτογραφήσεις, μια υποδομή της περιοχής μας εδώ και πάνω από ένα χρόνο παρακμάζει από την αδιαφορία και κυριολεκτικά ''βλέπει τα ραδίκια ανάποδα''. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Τζαννάτων έχει μετατραπεί σε πολύχρωμη... αφηρημένη τέχνη με κάθε είδους χορτάρι να  φυτρώνει εντός του.

Το μηχάνημα που κούρευε το γκαζόν χάλασε πάνω από ένα χρόνο πριν και από τότε αγνοείται η τύχη του. Το γήπεδο αυτή τη στιγμή είναι ακούρευτο και σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οι τρόποι και οι ρυθμοί αντίδρασης σε αυτή την προσβλητική κατάσταση δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι. Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι, κάπως, κάποτε θα κάνουν κάτι. Τοπικοί φορείς στα πλαίσια της αυτοδιοίκησης δεν υπάρχουν ή ασχολούνται με πράγματα που δεν πάνε τον τόπο ούτε εκατοστό μπροστά.

Αν τόσους μήνες βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια αυτή την κατάσταση στο γήπεδο, αλλά δεν έχουν κάνει κάτι και νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, τότε δεν έχει αξία να σχολιάζει κανείς.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/5/13, 1:08 π.μ.

    Διστυχώς δεν είναι μόνο το γήπεδο στα Τζανάτα και το γήπεδο στη Σκάλα που κάποτε ήταν το στολίδι της περιοχής και είχε φτιαχτεί με τόσες θυσίες σήμερα είναι χώρος που κάποιοι σταβλίζουν τα πρόβατα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου