Ενώ εμείς ασχολούμαστε με παρτέρια και ζοχούς ή 'ποιος ενημέρωσε ποιον': Τελευταία τρύπα του ζουρνά ο Ελειός και οι Πρόννοι στην Κεφαλονιά.

Άξιοι της μοίρας μας...

Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς: Από το 0,5% του τεχνικού προγράμματος του 2012, το τεχνικό πρόγραμμα του 2013 δίνει στον Πόρο το 0,85% από νέα έργα ύψους 583.000 ευρώ.



Σε άλλο πλανήτη είναι αντιδήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικό συμβούλιο Πόρου; Τους ικανοποιεί αυτό το αποτέλεσμα;

Μα τι συμβαίνει πια με αυτές τις λάμπες στο λιμάνι του Πόρου; Το 2012 προβλέφθηκαν 2.500 ευρώ για συντήρηση-επισκευή του δικτύου ηλεκτροφωτισμού. Το 2013 προβλέπονται 5.000 ευρώ για το ίδιο αντικείμενο!!! Άλλες ανάγκες δεν έχει αυτό το λιμάνι;

Δημοσιεύτηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς για το 2013. (link)

Για άλλη μια φορά το μεγαλύτερο λιμάνι του νομού, που δεν εκπροσωπείται καν στο ΔΣ, αγνοείται επιδεικτικά. Ο οικισμός με το μεγαλύτερο τουριστικό πρόβλημα στην Κεφαλονιά αυτή τη στιγμή, ως λύση και βοήθεια στα προβλήματά του δεν παίρνει ούτε καν το 1% πιστώσεων που σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από δραστηριότητα στο λιμάνι του Πόρου.

Δεν έχει κανένα νόημα να σχολιάζουμε άλλο. Θεσμικοί και εκλεγμένοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας υπάρχουν. Αν τους ικανοποιεί αυτό που γίνεται, εμάς μας περισσεύει... Αν δεν έχουν χρόνο ή διάθεση να ασχοληθούν με αναπτυξιακά ζητήματα του τόπου, τότε ας ασχοληθούν με τα ασβεστώματα ή με ότι νομίζουν σημαντικό αυτοί τέλος πάντων.

Δείτε τις αποφάσεις όπως δημοσιεύθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:




Κι επειδή γράφονται και ακούγονται διάφορα για τοποθέτηση πλωτών εξεδρών στο λιμάνι, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ανακοινωθεί ποιος θα πάρει την ευθύνη να τις τοποθετήσει, χωρίς πριν να έχει γίνει εκβάθυνση και ποιος θα αναλάβει να πληρώνει αποζημιώσεις μετά. Εκτός κι αν έχουν σκοπό να οριστεί περιορισμός στο βύθισμα των σκαφών που θα μπαίνουν στο λιμάνι του Πόρου.

Σχόλια