Δεύτερο περίπτερο στην κάτω πλατεία της Σκάλας. Η τοποθέτησή του προκαλεί εντάσεις.

Το παλιό περίπτερο της Σκάλας στην πάνω πλατεία.
Θέμα δημόσιας συζήτησης έγινε η δημιουργία του δεύτερου περιπτέρου της Σκάλας στην κάτω πλατεία.

Ένα μήνυμα στο kefaloniapress ανέφερε οτι το περίπτερο θα έπρεπε να είναι σε άλλη θέση, όμως η ένσταση αυτή απαντήθηκε με νέο μήνυμα.

Το πρώτο μήνυμα:



Μήπως κάποιοι εκ των κεφαλών του τόπου, αυτοί που έγκριναν και οριοθέτησαν την θέση του περιπτέρου στην κεντρική πλατεία της Σκάλας, μπορούν να μας εξηγήσουν πως περπάτησε το περίπτερο και βρέθηκε αλλού? θαύμα? θαύμα?

Ποιος γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου ? Ποιες είναι οι υπηρεσίες που εγκρίνανε την αρχική θέση και πως επιτρέπουν τώρα την .. μετακόμιση σε άλλη θέση?

Σας περιμένουμε στην Σκάλα να μας εξηγήσετε τα ανεξήγητα μυστήρια των περιπτέρων που σουλατσάρουν όπου θέλουν, διαφορετικά να τα εντάξουμε στα ανεξήγητα φαινόμενα τση Κεφαλονιάς για τουριστική ατραξιόν.

ΣΚΑΛΙΣΙΑΝΟΙ


Και το δεύτερο μήνυμα-απάντηση:

Ειπώθηκαν πολλά περί θαυμάτων στη Σκάλα από ¨Σκαλισιάνους¨. Ας μιλήσουμε λοιπόν για θαύματα στη Σκάλα. Σίγουρα δεν είναι θαύμα ι η τοποθέτηση του Περιπτέρου στη θέση του σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του κοινοτικού συμβουλίου, την οποία απαξιούν οι ¨Σκαλισιάνοι¨που το εξέλεξαν. Δεν είναι θαύμα η τοποθέτησή του σύμφωνα με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, από την οποία κάποιοι ειδήμονες θεωρούν ότι έχουν πιο εμπεριστατωμένη άποψη. Από την άλλη πλευρά γίνονται θαύματα στο χωριό, όπως η βάπτιση τρίτων ορόφων ώς ¨σοφιτών¨, η βάπτιση πεζοδρομίων ως αυλών και η τοποθέτηση εκεί τραπεζιών, πινακίδων και στάντ, η βάπτιση ποντικών και κατσαρίδων σε κουζίνες ως ¨κατοικιδίων¨

Η ασέβεια στην αρχαία Ελλαδα αποτελούσε ποινικό αδίκημα. Δυστυχώς στις μέρες μας η ασέβεια ( όχι προς το πρόσωπο μου ) απέναντι σε ένα νεκρό και σε ένα άρρωστο παιδί είναι μόνο ηθικά κολάσιμη. 

Επειδή δεν μου αρέσει να φοράω κουκούλα υπογράφω αυτά που λέω και δεν θα απαντήσω σε οποιοδήποτε ανυπόγραφο λίβελο, μόνο θα πράξω.

Και μια αρχαία  παροιμία για όσους μπορούν να την αντιληφθούν. "Οτι δεν λυγίζει, σπάει¨

Δόρυς.

Σχόλια